Tussen noest en splinter
Ben Melchior

Hout, hout en nog eens hout. Passie drijft mensen tot grote hoogten. Voor Ben Melchior betekent het doen wat hij echt wil in het leven. Luisteren en voelen wat de klant wil en dat vertalen in een persoonlijk maatwerkmeubel. Of een meubel met een verhaal, met emotie, al jaren in de familie, in samenspraak met de eigenaar veranderen naar een meubel met eigentijdse stijl. Zonder het karakter van het meubel verloren te laten gaan.

Ben heeft vanaf 2005 bij een meubelmaker-leermeester cursussen gevolgd. Zoals houtverbindingen, meubels maken, bovenfrees gebruik, fineren, meubelrestauratie, grote meubels en keukens van MDF, houtdraaien, politoeren. Zijn grootste hobby naast zijn baan als logistiek leidinggevende.
Vanuit zijn passie voor hout en hergebruik van meubelen is hij in 2013 zijn bedrijf in houtbewerking gestart en zet hij met enthousiasme het werk voort.

Ben Melchior

Fruitschaal hout gedraaid.

Ben  maakt meubels en interieur op maat naar uw wens, repareert meubels, renoveert en restylet oude meubels, maakt (inbouw) kasten op maat. Hij is specialist in interieurbetimmering in de jaren ’30 stijl.

Met zijn enthousiaste benadering en werkwijze en passie voor stijl zal het resultaat maatwerk zijn, wat uw interieur af maakt.